telefon 703 615 613 / po-pá 8-17h DOTAZY NA DÍLY JEN PŘES FORMULÁŘ

Likvidace starého auta Strážek

VOLEJTE 703 615 613 / po-pá 8–17h / DOTAZY NA DÍLY JEN PŘES FORMULÁŘ

Výše odměny závisí na konkrétním automobilu, jeho stavu, roku výroby, u automobilů na náhradní díly na využitelnosti náhradních dílů z konkrétního likvidovaného automobilu a zda je o dané díly zájem - u aut co se nezačali vyrábět déle než před 15 lety vykupujeme naprostou většinu - u starších aut je zájem jen o opravdu zajímavá auta — ostatní auta jsou pouze na sešrotování bez využitelnosti na náhradní díly a zde se výše odměny pohybuje 0–500Kč dle aktuálních výkupních cen železa v ČR.

K výkupům a likvidacím automobilů odtah zdarma

Ekologická likvidace a výkup automobilů po celé ČR.

Výkup automobilů

Výkup automobilů s odměnou 3.000 až 90.000 Kč za každý vůz platí pro automobily, které jsou třeba lehce bourané, nefunkční ale stále má smysl je opravit a bude o jejich prodej zájem. Nemusíte řešit opravy a starosti s tím co se na daném voze opět objeví a co vás to bude stát — všechny tyto problémy převezmeme za vás — nabídneme vám odtah z místa kde vůz stojí, např. Strážek (likvidace starého auta), převzetí právní odpovědnosti a vyplatíme vám odměnu dle konkrétního vozu 3.000 až 90.000 Kč rovnou na místě. Vy nikam nemusíte a máte vše vyřízené rovnou — stačí pouze vyplnit formulář na těchto stránkách a nebo zavolat našim operátorům na 703 615 613, Po-Pá 8-17h. Strážek (likvidace starého auta. Vykupujeme osobní automobily,dodávky ale i nákladní vozy ale také veterány.

Výkup automobilů na náhradní díly

Výkup automobilů na náhradní díly platí pro automobily, kdy se již nevyplatí oprava například z důvodu nehody a nebo vážných a nákladných oprav automobilu ale stále je z daného vozu poptávka po náhradních dílech a není to auto již nezajímavé a nebo hodně atypické a je škoda ho jen ekologicky zlikvidovat. Pro vozy si přijedeme až k vám s dotahem zdarma, vystavíme vám protokol nutný k odhlášení na dopravním inspektorátu a nabídneme odměnu pro vás, která se v tomto případě pohybuje v rozpětí 500 až 45.000 Kč. Vy nikam nemusíte a máte vše vyřízené rovnou — stačí pouze vyplnit formulář na těchto stránkách a nebo zavolat našim operátorům na 703 615 613 , po-pá 8-17h. Likvidace starého auta Strážek. Vykupujeme osobní automobily, dodávky ale i nákladní vozy ale také veterány.

Formulář k výkupu nebo likvidaci automobilů.

Ekologická likvidace automobilů

Ekologická likvidace automobilů je poslední možností pro auta, kde se již nejenom nevyplatí oprava, ale není již ani zájem o náhradní díly z konkrétního automobilu. Jedná se o vozy starší a nebo nezajímavé na náhradní díly. V případě ekologické likvidace automobilů vám můžeme nabídnout odtah zdarma přímo z místa, kde automobil stojí, garanci vystavení protokolu o provedené ekologické likvidaci automobilu nutného k odhlášení na dopravním inspektorátu a odměnu 0 až 500 Kč, jejíž výše závisí na aktuálních výkupních cen železa a konkrétním automobilu. Vy nikam nemusíte a máte vše vyřízené rovnou — stačí pouze vyplnit formulář na těchto stránkách a nebo zavolat našim operátorům na 703 615 613, po-pá 8-17h. Strážek (likvidace starého auta). Likvidujeme osobní automobily,dodávky ale i nákladní vozy ale také veterány.

Likvidace starého auta Strážek nabízí Výkup automobilů a ekologická likvidace automobilů